Om Bergen Bysykkel

Bysykkel er en kjapp og enkel måte å komme seg rundt i Bergen. Den brukes mest til korte turer og som et supplement til kollektivtransport, egen sykkel, eller bare fordi det er en morsom måte å oppleve byen på.

Stasjonene er åpne fra 05 - 24.

Tilbudet finansieres med bidrag fra Bergen kommune, Miljøløftet, sponsorat og brukerbetaling.

Miljøløftet er et samarbeid mellom Bergen kommune, Fylkesmannen i Hordaland, Hordaland fylkeskommune, Jernbanedirektoratet, Statens vegvesen og Bergens innbyggere. Fra 2018-2038 skal Miljøløftet bygge bybane, tryggere og bedre bilveier, høykvalitets sykkelveier, fortau og miljøgater. Sammen skal vi kutte bilkø og klimagassutslipp og sørge for at alle kommer seg lett og trygt fram i Bergen.

Hvem står bak Bergen Bysykkel?

Urban Infrastructure Partner AS er operatøren som utvikler og driver bysykkeltjenesten i Bergen.

Hva gjør vi?

Fyller og tømmer stativer

For at riktig mengde sykler skal være på rett sted til rett tid av døgnet, har vi et mannskap og biler som er ute hele dagen fra morgen til kveld. Bilene varsles hvis et stativ er i ferd med å tømmes eller bli fullt.

Reparerer sykler

I et delingssystem brukes syklene flittig hver dag, og krever derfor jevnlig smøring, vasking og kjærlighet.

Hjelper kunder

👋 Vi tar imot e-post og telefoner, informerer og svarer på Facebook, og snakker med kunder direkte i app og her på web.

Videreutvikler tjenesten

Vi er her for at så mange som mulig skal få sykle så ofte som mulig. Derfor jobber vi med å gjøre syklene bedre, oppdatere apper og webside, og pønsker ut måter å nå ut til nye bysyklister.

Hvordan får du tak i oss?

Ta kontakt med kundesenteret enten gjennom chatten på hjemmesiden, appen, facebook-chat eller epost. Vi har også telefontid på hverdager fra 07:00 -22:45.

E-post: post@bergenbysykkel.no

Ring oss 902 59 737